WELKOM

RIZIKY.BE

DIENSTEN

NIEUWS

VANILLE

AANKOOP

CONTACT

COMMENTAAR

Nieuws »

- 28 october 2015 : Alles nieuws zijn op Vanillestokjes Riziky op Facebook

- 2 septembrer 2013 : Meer dan 1500 fans op onze Facebook-pagina, doe me! Vanillestokjes Riziky op Facebook

- 27 mei 2012 : Verslag uit over de vanille in de show "Un peu de tous" uitzending op Tele Bruxelles. Zie het fragment : Youtube - Un peu de tous

- 19 january 2012 : Website is beschikbaar in het Nederlands.

- 20 april 2011 : Mogelijkheid om lid te worden van onze nieuwe Franse fanpagina op Facebook www.facebook.com/vanilleriziky

- 19 februari 2010 : Onze vaste voorraad neemt toe, leveringstermijn wordt versneld voor de grote bestellingen.

- 27 mei 2009 : Einde van politieke crisis in Madagaskar, de situatie in het land is verbeterd.

- 8 april 2008 : Onze vanille wordt bekroond met een label “Highly recommended” door de Vanilla Reviews.

- 6 mei 2007 : 20% van de nationale vanilleproductie wordt verwoest door meerdere cyclonen, toch blijven de prijzen onveranderd.

- 09 december 2006 : prijsdaling vanillekoers en van onze prijzen: tot 26% gedaald.

- 3 december 2006 : vernieuwde structuur: dank zij uw vele bestellingen hebben wij de familiale productie uitgebreid met kleine plaatselijke leveranciers.

- 20 juni 2006 : Op het einde van dit seizoen is de “PREMIUM”-kwaliteit uitgeput en hebben gekozen om de “GOURMET”-kwaliteit op de markt te brengen om aan de wensen te voldoen. Deze is kleiner en dus goedkoper, maar even goed als de vorige.

- 29 maart 2006 : Prijsdaling vanillekoers en onze prijzen.

- 1 maart 2006 : Meer en meer mensen waarderen ons product, dank U wel!

- 21 december 2005 : Welkom op onze nieuwe website.


Lokale sortering van kwaliteit van de vanille (klik op foto om te vergroten).
 


 


 


Wist U dat? »

Het verboden is een product te verkopen onder de naam "vanille" dat niet echt vanille is. De "natuurlijke vanille" betekent op basis van vanille en "vanillesmaak" betekent op basis van chemische middelen.
Nog wist U dat?


Recepten op basis van vanille »

Sauzen, desserts, cocktails, voorgerechten, kip, Sint-Jacobsschelpen… vanille wordt gebruikt in allerlei gerechten. Hier zijn een aantal websites met wenken voor honderden recepten op basis van natuurlijke vanille:
Allrecipes
Fooddownunder
Homemade Vanilla Extract


Alles weten over vanille »

Om de geschiedenis, de teelt, de bereiding, de productie en nog veel meer te ontdekken, ga dan naar De vrije encyclopedie website


Maak je eigen vanillesuiker »

Simpelweg: een kilo suiker in een luchtdichte pot met een in de lengte gesplitste vanillepeul, dit gedurende acht dagen. Men kan er beetje bij beetje suiker aan toevoegen bij het gebruik van de suiker. U kunt dit stokje (geraspt of gespleten) nog steeds hergebruiken voor uw bereidingen. Deze bekomen natuurlijke gevanilleerde suiker verhoogt nog de smaak van jams, desserten en nog veel meer.


Het grote eiland Madagascar »

Ligt op een paar honderd kilometer van het Afrikaanse continent. Het vierde grote eiland in de wereld bleef geïsoleerd van Afrika en Azië gedurende meer dan 90 miljoen jaar. Deze isolatie heeft zijn unieke inheemse fauna en flora bewaard waardoor Madagascar een “levende serre” is gebleven.

Ontdekt het rode eiland, de bevolking en de toeristische mogelijkheden dankzij de Ambassade van Madagascar in Canada. Embassy of Madagascar in Canada

 

 

Riziky.Be © 2005-2021 • Privacy Policy • Terms Of Use