WELKOM

RIZIKY.BE

DIENSTEN

NIEUWS

VANILLE

AANKOOP

CONTACT

COMMENTAAR

Enkele indrukken ons toegekomen... »

De categorieën van Riziky-vanille zijn zeer gunstig. De kenmerkende aroma van Madagascar is bijzonder krachtig en fris. Ten zeerste aanbevolen. (Vanilla Review)

Prachtige vanille, fantastische smaak! (J.D.E. restaurant Franse keuken in Brussel).

Zo’n snelheid! En dit aroma,wat een plezier… Bedankt, ik zal uw website zeker aanbevelen aan zus en schoonzus (Odile, Frankrijk).

Onberispelijke vanille… wij bestellen weer! (L.M. restaurant Franse keuken in Brussel)

Dit is vanille die wij ten zeerste waarderen. (S.H. restaurant Franse keuken in Brussel).

Zeer goede vanille, zeer betaalbare prijs / kwaliteitsverhouding, het is zeker dat uw bedrijf zal werken! (T.O.P. restaurant Franse keuken in Kraainem).

Ik heb de vanillestokjes goed ontvangen en ben zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs is eerlijk. Van zodra ze gebruikt is, maak ik een nieuwe bestelling. Bedankt voor uw vriendelijkheid ( L.B. restaurant Franse keuken in Gordes, Frankrijk).

Ik heb de vanille op de geplande dag goed ontvangen. Het is een waar genot om deze te ruiken, het aspect lijkt mij schitterend (P.H. Individual in Brussel).

Prachtig, subliem, heerlijk! (C.V.O. Franse keuken hotel-restaurant in Ocquiers, lid van de “Maîtres Cuisiniers”).

Dank U voor de snelheid en voor de kwaliteit der bonen. Van zodra ze op zijn, geef ik een nieuwe bestelling door (goed, het zal nog wel een poosje duren!) particulier uit Frankrijk.

Een hartelijke dank aan iedereen!!!

Marie Evelyne Soafeno

 

 


 


Wist U dat? »

Het verboden is een product te verkopen onder de naam "vanille" dat niet echt vanille is. De "natuurlijke vanille" betekent op basis van vanille en "vanillesmaak" betekent op basis van chemische middelen.
Nog wist U dat?


Recepten op basis van vanille »

Sauzen, desserts, cocktails, voorgerechten, kip, Sint-Jacobsschelpen… vanille wordt gebruikt in allerlei gerechten. Hier zijn een aantal websites met wenken voor honderden recepten op basis van natuurlijke vanille:
Allrecipes
Fooddownunder
Homemade Vanilla Extract


Alles weten over vanille »

Om de geschiedenis, de teelt, de bereiding, de productie en nog veel meer te ontdekken, ga dan naar De vrije encyclopedie website


Maak je eigen vanillesuiker »

Simpelweg: een kilo suiker in een luchtdichte pot met een in de lengte gesplitste vanillepeul, dit gedurende acht dagen. Men kan er beetje bij beetje suiker aan toevoegen bij het gebruik van de suiker. U kunt dit stokje (geraspt of gespleten) nog steeds hergebruiken voor uw bereidingen. Deze bekomen natuurlijke gevanilleerde suiker verhoogt nog de smaak van jams, desserten en nog veel meer.


Het grote eiland Madagascar »

Ligt op een paar honderd kilometer van het Afrikaanse continent. Het vierde grote eiland in de wereld bleef geïsoleerd van Afrika en Azië gedurende meer dan 90 miljoen jaar. Deze isolatie heeft zijn unieke inheemse fauna en flora bewaard waardoor Madagascar een “levende serre” is gebleven.

Ontdekt het rode eiland, de bevolking en de toeristische mogelijkheden dankzij de Ambassade van Madagascar in Canada. Embassy of Madagascar in Canada

 

 

Riziky.Be © 2005-2021 • Privacy Policy • Terms Of Use