WELKOM

RIZIKY.BE

DIENSTEN

NIEUWS

VANILLE

AANKOOP

CONTACT

COMMENTAAR

Diensten »

Voor restaurants, banketbakkerijen, bakkerijen, ijsbereiders, chocoladeverkopers, en andere beroepen :
 
Wij leveren vlug voor bestellingen vanaf 250 gram. Vraag onze voorwaarden voor een andere streek of land.

Voor particulieren :
 
Vlugge verzending per post van gewenste hoeveelheid.

Voor grote bedrijven :
 
Voor een minimumbestelling van 30 kg selecteren en importeren we direct de gewenste hoeveelheid vanille. Dankzij onze lokale vertegenwoordiger nemen wij contact op met de kleine producenten. Zo geniet u van de voordeligste marktprijs die wordt berekend op basis van de Madagaskische Ariary (munteenheid) met verlaagde prijs naargelang de bestelde hoeveelheid (snelle levering van +- 7 tot 15 dagen).


 

 


 


Wist U dat? »

Het verboden is een product te verkopen onder de naam "vanille" dat niet echt vanille is. De "natuurlijke vanille" betekent op basis van vanille en "vanillesmaak" betekent op basis van chemische middelen.
Nog wist U dat?


Recepten op basis van vanille »

Sauzen, desserts, cocktails, voorgerechten, kip, Sint-Jacobsschelpen… vanille wordt gebruikt in allerlei gerechten. Hier zijn een aantal websites met wenken voor honderden recepten op basis van natuurlijke vanille:
Allrecipes
Fooddownunder
Homemade Vanilla Extract


Alles weten over vanille »

Om de geschiedenis, de teelt, de bereiding, de productie en nog veel meer te ontdekken, ga dan naar De vrije encyclopedie website


Maak je eigen vanillesuiker »

Simpelweg: een kilo suiker in een luchtdichte pot met een in de lengte gesplitste vanillepeul, dit gedurende acht dagen. Men kan er beetje bij beetje suiker aan toevoegen bij het gebruik van de suiker. U kunt dit stokje (geraspt of gespleten) nog steeds hergebruiken voor uw bereidingen. Deze bekomen natuurlijke gevanilleerde suiker verhoogt nog de smaak van jams, desserten en nog veel meer.


Het grote eiland Madagascar »

Ligt op een paar honderd kilometer van het Afrikaanse continent. Het vierde grote eiland in de wereld bleef geïsoleerd van Afrika en Azië gedurende meer dan 90 miljoen jaar. Deze isolatie heeft zijn unieke inheemse fauna en flora bewaard waardoor Madagascar een “levende serre” is gebleven.

Ontdekt het rode eiland, de bevolking en de toeristische mogelijkheden dankzij de Ambassade van Madagascar in Canada. Embassy of Madagascar in Canada

 

 

Riziky.Be © 2005-2021 • Privacy Policy • Terms Of Use